Elkezdődött a január

2020. január 17.

Elkezdődött a január, Botos Zsuzsi óvodapedagógus, a Pitypang Tagóvoda Nyuszi csoportjából nagy szeretettel osztotta meg lélekmelengető írását csapatunkkal. Csak egy rövid részletét van módunkban önök elé tárni, reméljük Önöknek is mosolyt csal az arcukra, amint olvassák és nézegetik a pillanatképeket.

 

 

“Pedagógusként mindannyian tudjuk, hogy egyik legnagyobb támogatónk a mindennapokban a humor. Szerencsésnek tartom magam azért, mert a körülöttem lévő felnőttek és gyermekek is értik és szeretik a humort, mely színesíti, tarkítja az óvodában közösen eltöltött időt. A játékok során is igyekszünk, ha nem is mindig, de valami vicceset belevonni. Ebben az időszakban az a játék volt a legviccesebb és legjobb, amikor Rudolf orrát kellett megtalálni a szekrényre felragasztott rajzon. De nem akárhogyan. A huncut manók utasítására bekötött szemmel háromszor megforgatva minden gyermeket a tábla elé vinni, hogy itt pontosan jó helyre rakhassák Rudolf hótól kipirult orrát.”

Back to School Picnic10 éves a BGC Angol Program
BGC Angol Óvodai Program

A BGC Angol Óvodai Programban részt vevő gyerekek életformaként, a mindennapok szerves részeként, az anyanyelv elsajátításához hasonló módon ismerkednek meg az angol nyelvvel.

  • 3+1 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • napi 5 óra angol környezetben
  • játékos és hatékony nyelvelsajátítás
  • központban a jókedv

Kövess minket Facebookon is!

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519