Az év angol tanára

2021. április 29.

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat és a XIII. Kerületi Egyesített Óvoda 2021. évi Óvodapedagógiai Konferencián ismét átadásra került az ÉV ANGOL TANÁRA szakmai díj. 2021-ben a Meséskert Tagóvodában kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó kollégánk, Kathryn Antonsson részesült ebben a rendkívül megtisztelő elismerésben.

Büszkék vagyunk, hogy olyan kollégákkal dolgozhatunk együtt, mint Kathryn. Fáradhatatlan jókedve, ötletessége és elkötelezettsége, amellyel segíti és élvezetessé teszi a magyar-angol kétnyelvű csoportjába járó gyermekek angol nyelvelsajátítását, példaértékű. Annak ellenére, hogy idén szűkkörű és igencsak rendhagyó volt az ünnepélyes átadás, most is jó érzéssel töltött el bennünket, hogy a magyar-angol kétnyelvű csoportokban dolgozó BGC-s lektorok inspiráló és kimagasló szakmai légkörben dolgozhatnak a 13. kerület 3 tagóvodájában.

A korábbi években is büszkén ítéltük oda a díjat két amerikai lektornak, Rhea Paulnak (2020), aki időközben már visszautazott az USA-ba, valamint Mark Lakeman (2019), azaz Mark bácsi számára, aki ebben az évben 10. éve a munkatársunk.

Elkezdődött a január10 éves a BGC Angol Program
BGC Angol Óvodai Program

A BGC Angol Óvodai Programban részt vevő gyerekek életformaként, a mindennapok szerves részeként, az anyanyelv elsajátításához hasonló módon ismerkednek meg az angol nyelvvel.

  • 3+1 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • napi 5 óra angol környezetben
  • játékos és hatékony nyelvelsajátítás
  • központban a jókedv

Kövess minket Facebookon is!

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519