Miért éppen a BGC Angol Óvodai Program?

 • ...központban a jókedv

  A gyerekek életkori sajátosságaihoz igazodva a nap folyamán a szabad játék és a játékos nevelés van mindvégig a középpontban. Angol anyanyelvi lektoraink pozitív személyisége garantálja, hogy a neveléshez mindig oldott hangulat és sok nevetés társuljon. A nyelvelsajátítás folyamata akkor a legsikeresebb, ha a gyermek olyan tevékenység közben ismerkedik az idegen nyelvvel, amiben örömét leli, egy olyan környezetben, amely biztonságot nyújt számára.

  …napi 5 óra anyanyelvi angol környezet

  A BGC Angol Óvodai Programban a gyerekek minden hétköznap 8 és 13 óra között az angol anyanyelvi lektor és a magyar óvodapedagógus együttes vezetésével játszanak, alkotnak, sportolnak és tevékenykednek. A délelőtti tevékenységek során, legyen szó akár udvari játékról, kötött foglalkozásokról vagy szabad játékról, a magyar és az angol nyelv párhuzamosan van jelen, így biztosítva a heti 25 óra angol anyanyelvi környezetet.

  …mert a BGC Angol Óvodai Program már sok éve megbízhatóan működik

  Az első BGC programban résztvevő óvodai csoportunk 2010-ben indult el a Pitypang Tagóvodában és akkori kiscsoportosaink ma már a BGC Iskolai Program sikeres diákjai. A program népszerűségét mutatja, hogy indulásunk óta már 3 óvodában, jelenleg 325 óvodáskorú gyermek részvételével valósítjuk meg a 2014-ben Európai Nyelvi Díjjal kitüntetett nyelvi képzésünket.

  ...mert a program egészen 8. osztályig folytatódik

  A BGC Angol Óvodai Programunkban résztvevő gyerekek közül egyre többen választják a program folytatását kínáló budapesti általános iskolákat. Színes, készség- és tevékenységközpontú iskolai programunk 21. századi készségeket szem előtt tartva, sok élményt tartogat a diákok számára.

BGC Angol Óvodai Program

A BGC Angol Óvodai Programban részt vevő gyerekek életformaként, a mindennapok szerves részeként, az anyanyelv elsajátításához hasonló módon ismerkednek meg az angol nyelvvel.

 • 3+1 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • napi 5 óra angol környezetben
 • játékos és hatékony nyelvelsajátítás
 • központban a jókedv

Kövess minket Facebookon is!

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519