Why the BGC English Kindergarten Program?

 • ...központban a jókedv

  A gyerekek életkori sajátosságaihoz igazodva a nap folyamán a szabad játék és a játékos nevelés van mindvégig a középpontban. Angol anyanyelvi lektoraink pozitív személyisége garantálja, hogy a neveléshez mindig oldott hangulat és sok nevetés társuljon. A nyelvelsajátítás folyamata akkor a legsikeresebb, ha a gyermek olyan tevékenység közben ismerkedik az idegen nyelvvel, amiben örömét leli, egy olyan környezetben, amely biztonságot nyújt számára.

  …napi 5 óra anyanyelvi angol környezet

  A BGC Angol Óvodai Programban a gyerekek minden hétköznap 8 és 13 óra között az angol anyanyelvi lektor és a magyar óvodapedagógus együttes vezetésével játszanak, alkotnak, sportolnak és tevékenykednek. A délelőtti tevékenységek során, legyen szó akár udvari játékról, kötött foglalkozásokról vagy szabad játékról, a magyar és az angol nyelv párhuzamosan van jelen, így biztosítva a heti 25 óra angol anyanyelvi környezetet.

  …mert a BGC Angol Óvodai Program már sok éve megbízhatóan működik

  Az első BGC programban résztvevő óvodai csoportunk 2010-ben indult el a Pitypang Tagóvodában és akkori kiscsoportosaink ma már a BGC Iskolai Program sikeres diákjai. A program népszerűségét mutatja, hogy indulásunk óta már 3 óvodában, jelenleg 325 óvodáskorú gyermek részvételével valósítjuk meg a 2014-ben Európai Nyelvi Díjjal kitüntetett nyelvi képzésünket.

  ...mert a program egészen 8. osztályig folytatódik

  A BGC Angol Óvodai Programunkban résztvevő gyerekek közül egyre többen választják a program folytatását kínáló budapesti általános iskolákat. Színes, készség- és tevékenységközpontú iskolai programunk 21. századi készségeket szem előtt tartva, sok élményt tartogat a diákok számára.

BGC English Kindergarten Program
The students who take part in the BGC English Kindergarten Program get to know the English language as part of their lifestyle, in a way similar to learning their own native tongue.
 • 3+1 years structured program
 • Native English speaking lecturers
 • 5 hours a day in an English environment
 • Playful and effective language acquisition
 • Fun-oriented
Follow Us On Facebook!