Back to School Picnic

2017. október 10.

Meseszép napsütésben, megközelítőleg 140 család részvételével újabb nagyszerű élményben volt részünk a BGC “Back to School Picnic” keretein belül. Nyílt, játékos eseményünket másodszorra rendeztük meg és idén újra bebizonyosodott, hogy az UTE sportpályája kiváló helyet biztosít szabadtéri sportos, játékos programjainknak.

 

 

Legnagyobb örömünkre újra találkozhattunk rengeteg régi ismerőssel, ovisainkkal, iskolásainkkal és családjaikkal. Az újonnan érkezők pedig megismerkedhettek velünk, pedagógusainkkal és azzal a szemlélettel, amivel az angol nyelv elsajátítását igyekszünk megvalósítani. Akik ellátogattak egész délelőttös programunkra, részt vehettek apa-fia focimeccsen, röplabda bajnokságon, illetve futóversenyen is. A kisebbek számára légvárakkal és lufikkal, valamint finomságokkal készültünk.

 

 

Külön köszönet a MetLife Lifechanger program önkénteseinek, hogy a hozzánk ellátogató gyerekeknek és szüleiknek elhozták élményvárosukat és interaktív gazdálkodj játékosan programjukat. Örülünk, hogy idén is ilyen sokan velünk játszottak, reméljük, hogy jövőre újra találkozunk!

Gyermeknevelés Online Tudományos Folyóiratban olvashatnak rólunkElkezdődött a január
BGC Angol Óvodai Program

A BGC Angol Óvodai Programban részt vevő gyerekek életformaként, a mindennapok szerves részeként, az anyanyelv elsajátításához hasonló módon ismerkednek meg az angol nyelvvel.

  • 3+1 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • napi 5 óra angol környezetben
  • játékos és hatékony nyelvelsajátítás
  • központban a jókedv

Kövess minket Facebookon is!

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519