Európai Nyelvi Díj 2014

2014. november 04.
Miénk az EURÓPAI NYELVI DÍJ 2014

Idén 5. alkalommal rendezték meg a nyelvek európai napján az Európai Nyelvi Koktélbárt, amelynek keretein belül átadták a legkiválóbb nyelvoktatási programért járó Európai Nyelvi Díjat. Az Európai Nyelvi Díj 2014 első helyezettje, legnagyobb örömünkre a Manó-Világ Kft. BGAC angol nyelvi programja!

A kiemelkedő nyelvoktatási módszerek elismerésére hívta életre az Európai Bizottság az Európai Nyelvi Díjat, amelynek elsődleges célja, hogy évről évre támogassa a kreatív és innovatív nyelvoktatási projekteket. A díj elnyerésére az oktatás és képzés minden területéről lehet nevezni, így különösen megtisztelő számunkra, hogy a Manó-Világ Kft. programját a díjazottak között ismerték el.

Az idegennyelv oktatás iránt érzett elköteleződésünket a díjátadó ünnepségen beszédet mondó Jancsi Beáta, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének nyelvi tisztviselője is tovább erősítette. Beszédében elmondta, hogy felméréseik szerint a különböző mobilitási programoknak köszönhetően egyre többen mozognak multikulturális környezetben, valamint vállalnak hazánkban számukra kedvezőbb munkát idegen nyelvi ismereteiknek köszönhetően.

A BGAC angol nyelvi programjának két szakértője Horváth Mónika és Erdélyi Nóra, ma méltán vehette át ezt a csodálatos díjat az elmúlt években végzett fáradhatatlan munkájuknak elismeréseként.

ELTE Kari NapokNemzetközi konferenciára voltunk hivatalosak
BGC Angol Óvodai Program

A BGC Angol Óvodai Programban részt vevő gyerekek életformaként, a mindennapok szerves részeként, az anyanyelv elsajátításához hasonló módon ismerkednek meg az angol nyelvvel.

  • 3+1 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • napi 5 óra angol környezetben
  • játékos és hatékony nyelvelsajátítás
  • központban a jókedv

Kövess minket Facebookon is!

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519