Barbara Lukács

  • Barbara Lukács
   Head of Office, Program Assistant

   Barbara Lukács

   Head of Office, Program Assistant

   Már fiatal koromtól a sport és a gyermekek szeretete az, ami alakította az életutam. Nem véletlen, hogy a sport területén szereztem képesítéseim, úgy mint aerobik oktató, személyi edző, gyermekkori mozgásprogram vezető, illetve aqua tréner. Ennek megkoronázásaként pedig végzős hallgató vagyok az Eszterházy Károly főiskola Sport és Rekreációszervezés – Egészségfejlesztő szakán.

   Aktív gyermekként sok tanító nem tudott velem mit kezdeni, vagy én azzal, hogy skatulyákba szerettek volna rám aggasztani. Viszont szerencsémre voltak olyan jó tanáraim, oktatóim, akiknek örökké hálás leszek a tanításaikért. Illetve azért, hogy megmutatták, hogy milyen alázatos hozzáállással, szeretettel kell fordulni a gyermekek tanításához, fejlesztéséhez. Ezt a szemléletet próbálom magánéletemben, edzői munkám során, vagy akár más területen végzett munkáim alkalmával.

   A gyermekek iránti elköteleződés sodort Angliába 3 évre családokhoz au-pair -ként, illetve a jelenlegi pozíciómba is a BGC-hez. Hiszen úgy vélem, ha az emberek elfogadják és tisztelik a tényt, hogy egy közösség akkor tud eredményesen, virágzóan és boldogan működni, gyarapodni, ha a benne “élők” és “dolgozók” elfogadják, hogy a közösség minden színterén lévőnek össze kell dolgoznia ahhoz, hogy valami jól működjön. Illetve az angoloktól tanultam a leckét,hogy a legfontosabb, amid van az a tapasztalatod, és azzal hogyan tudod a környezeted gazdagítani!

   Örökké hálás leszek az ott szerzett nyelvtudásért, magabiztosságért, elfogadásért, a lehetőségért, hogy más kultúrával is megismerkedhettem. S remélem a programban minden gyerek magával tud vinni ezekből a tapasztalatokból.