Látogatást tett nálunk Mr. Permuy

2015. március 09.
Személyesen szerette volna megismerni klubunkat

A Boys & Girls Club of Amerika nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője 4 napot töltött Budapesten, hogy megismerje Budapesti klubunk programját.

Tavaly májusban a Boys & Girls Club of America 108. nemzetközi konferenciáján figyelt fel Mr. Permuy a mi klubunkra. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat és ellátogatott hozzánk.

Látogatása során elismerte már elért eredményeinket, köztük az Európia Nyelvi Díj 2014-et, valamint anyanyelvi pedagógusaink elhivatottságát, kreativitását és tapasztalatát.

Céljaink megvalósításához jelentős szakmai támogatást nyújtott, sok gyakorlati tapasztalattal gazdagodtunk. A 2015. tavaszán megrendezésre kerülő konferenciára ismét meghívást kaptunk. Mr.Permuy felkért Bennünket, hogy mutassuk be, hogyan ültettük át a Boys & Girls Club of America programját olyan nyelvi közegbe, ahol a gyermekek az angolt, mint idegen nyelvet sajátítják meg.

Nemzetközi konferenciára voltunk hivatalosak109. Boys & Girls Clubs of America Konferencia, Chicago
BGC Angol Óvodai Program

A BGC Angol Óvodai Programban részt vevő gyerekek életformaként, a mindennapok szerves részeként, az anyanyelv elsajátításához hasonló módon ismerkednek meg az angol nyelvvel.

  • 3+1 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • napi 5 óra angol környezetben
  • játékos és hatékony nyelvelsajátítás
  • központban a jókedv

Kövess minket Facebookon is!

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519